SELAMAT DATANG KE NEW YORK CASAS

BROKERAJ HARTANAH ANTARABANGSA

Kami adalah pasukan profesional hartanah berbilang bahasa di New York City. Kami mengkhusus dalam pasaran kondominium dan berbilang keluarga di Manhattan, Brooklyn dan Long Island City. Kami bukan sahaja bertutur bahasa anda, kami memahami proposisi unik yang ditawarkan oleh hartanah New York kepada masyarakat antarabangsa.

Kami bercakap bahasa anda:

USA flag Germany flag Spain flag France flag Italy flag Brazil flag China flag Taiwan flag Japan flag Korean flag Indonesia flag Turkey flag

India  flag Russia flag Vietnam Flag Philippines Flag Thailand Flag Sweden Flag The Netherlands Flag Malaysia Flag Israel Flag Iran Flag Greece Flag Denmark Flag Morocco Flag

BAGAIMANA KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA?

TRANSAKSI TERKINI NEW YORK CASAS

MAKLUMAT UNTUK PEMBELI ASING

CARIAN HARTANAH

Pembeli dan penyewa yang berurusan dengan New York Casas secara automatik akan dihubungkan dengan pasukan pakar tempatan, yang dikenali di kawasan mereka kerana integriti dan tahap perkhidmatan mereka yang luar biasa.

Apabila berurusan dengan ejen kami, bakal pembeli dan penyewa akan mendapat akses kepada pengetahuan komprehensif tentang pasaran hartanah New York City, membolehkan mereka memahami sepenuhnya pilihan dan peluang yang ditawarkan pada masa ini yang paling sesuai dengan kriteria dan bajet mereka.

Senarai Hartanah

Penjual dan tuan rumah menerima beberapa manfaat menarik daripada rangkaian New York Casas.

Pertama sekali, dalam pasaran yang semakin global, kami menyediakan pendedahan maksimum untuk penyenaraian anda kepada pembeli dan penyewa yang berkelayakan, di mana sahaja di seluruh dunia, membolehkan anda menjual atau menyewakan hartanah anda dengan pantas dan pada harga yang paling menguntungkan .

Kedua, kami berusaha untuk menerangkan butiran setiap langkah dalam proses kepada pelanggan kami untuk memastikan transaksi yang lancar dan berjaya setiap kali.

Pengurusan Hartanah

Penyelesaian pengurusan hartanah kami direka khusus untuk membantu pemilik apartmen kediaman di New York City meminimumkan kekosongan dan perbelanjaan operasi mereka. Kami memastikan apartmen anda berada dalam keadaan yang optimum semasa berada dalam pasaran sewa, dan sedia untuk dimasuki apabila penyewa berkelayakan telah dipilih.

Masalah kecemasan dan penyelenggaraan boleh timbul pada bila-bila masa, pada waktu siang atau malam. Kakitangan pengurusan profesional kami bersedia 24 jam sehari, 7 hari seminggu.

Apa Kata Pelanggan Kami

5 review stars

Arne Bartelsman

Kami mempunyai pengalaman yang baik dengan NY Casas. Mereka menunjukkan bahawa mereka memahami pasaran hartanah New York tetapi juga keutamaan dan keinginan dari budaya lain. Kami menemui apartmen yang hebat dalam tempoh yang singkat, walaupun kami risau ia mungkin mengambil masa yang lama. Secara keseluruhannya, pengalaman yang sangat baik!

Arne Bartelsman
Eugene Lee

Sukar untuk memberikan perakuan yang lebih tinggi. Kami menemui New York Casas buat kali pertama sebagai broker yang menjual kondo yang kami beli. Kami kagum dengan kecekapan dan layanan mereka kepada keluarga yang membuat jualan tersebut dan meminta mereka membantu kami menyewakan kondominium kami apabila tiba-tiba perlu berpindah. Bukan ramai yang dapat menyeimbangkan kegigihan, pengetahuan, layanan yang baik dan berorientasikan penyelesaian seperti ejen-ejen New York Casas.

Eugene Lee
Voila Bebe Shop

Saya dan suami saya ingin menyarankan New York Casas sebagai broker hartanah yang sangat baik. Mereka bukan sahaja pendengar yang baik dan profesional tetapi mereka juga mengetahui semua tempat-tempat terbaik untuk didiami di Manhattan. Disarankan 100%.

Voila Bebe Shop