Central Park New York Casas Office

Tentang New York Casas

Temui rumah impian anda di New York City!

Tentang New York Casas

"New York Casas, Ltd telah diasaskan pada tahun 2012 apabila Philip Hordijk menggabungkan pengalaman keusahawanan antarabangsanya dengan pasaran hartanah New York. Walaupun lebih daripada 20% pembeli di Manhattan adalah warga asing, masih tiada tempat bagi mereka mencari nasihat profesional dan sofistikated dalam bahasa mereka sendiri.

New York Casas, Ltd kini merupakan pembrokeran hartanah dalam talian yang terulung untuk warga asing membeli, mengurus dan menjual hartanah mereka di New York City. Dengan perkembangan 100% dari tahun ke tahun, New York Casas dijangka menjadi rujukan utama bagi hartanah antarabangsa di bandar ini.

Pasukan kami terdiri daripada ejen hartanah dari kesemua 6 benua, yang semuanya telah menetap di New York selama sekurang-kurangnya 5 tahun dan boleh bertutur dalam beberapa bahasa. Kami menghargai perkhidmatan yang cemerlang, tahap kepercayaan yang tertinggi dan pendekatan peribadi dalam semua yang kami lakukan.

KAMI MENGAMBIL BERAT

Anda memerlukan orang yang mengetahui NYC dari dalam dan luar, dan mengutamakan anda dan matlamat anda, sama ada untuk hartanah pelaburan atau memiliki rumah

KAMI MELAKUKAN APA YANG PERLU

Untuk membantu anda mencari dan/atau mengurus rumah atau hartanah pelaburan anda di NYC.

KAMI MENDENGAR

Penasihat hartanah adalah perniagaan yang mengutamakan pelanggan.Kami mendengar keperluan anda terlebih dahulu, dan membawa anda ke tempat-tempat yang sesuai kemudian.

KAMI MELAKSANA

Kami menghargai perkhidmatan yang cemerlang dan tidak akan membuang masa anda.

KAMI BEKERJASAMA

Kami adalah usaha sama profesional hartanah yang masing-masing merupakan pakar untuk kawasan tertentu di New York City.

KAMI BERTUTUR BAHASA ANDA

Kami bertutur bahasa anda dan tahu cara untuk menikmati hidup di New York City.

APARTMEN UNTUK DIJUAL
RUMAH UNTUK DIJUAL
HARGA JUALAN MEDIAN
HARGA SEWA MEDIAN

MENYUMBANG SEMULA

New York Casas berterima kasih kepada pelanggan dan dutanya, dan memberi tumpuan untuk menyumbang semula, dengan mendermakan 10% daripada keuntungannya kepada badan amal pilihan pelanggan. Setiap tahun kami menyumbang kepada beberapa badan amal baru di seluruh dunia, jadi kami benar-benar boleh mengatakan bahawa perniagaan kami mempunyai kesan global. Berikut merupakan badan amal yang kami sokong pada masa ini:

tatama charity logoMadison Square charity logoDoctors without borders charity logo
lar dos velhinhos logoThe Citizens Foundation logoMercy for Animals logo
St Judes Childrens Hospital logoDirect Relief NGO logoThe White Helmets NGO logo
Jewish Center logoUnlikely Heroes NGO logoK Space Miami Logo
Amigos Agye LogoNew Docta LogoBrazil Foundation Logo