VELKOMMEN TIL NEW YORK CASAS

INTERNATIONALE EJENDOMSMÆGLERE

Vi er et team af flersprogede ejendomsmæglere i New York City. Vi er specialiserede indenfor ejerlejligheder og flerfamilie-markederne på Manhattan, Brooklyn og Long Island City. Vi taler ikke kun dit sprog, vi forstår det unikke forslag, som New York ejendomme tilbyder til det internationale samfund.

Vi taler dit sprog:

USA flag Germany flag Spain flag France flag Italy flag Brazil flag China flag Taiwan flag Japan flag Korean flag Indonesia flag Turkey flag

India  flag Russia flag Vietnam Flag Philippines Flag Thailand Flag Sweden Flag The Netherlands Flag Malaysia Flag Israel Flag Iran Flag Greece Flag Denmark Flag Morocco Flag

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DG?

NEW YORK CASAS SENESTE TRANSAKTIONER

INFORMATION TIL UDENLANDSKE KØBERE

SØGNING EFTER EJENDOMME

Købere og lejere, der arbejder med New York Casas, er automatisk i forbindelse med et team af lokale eksperter, der er kendt i deres område for deres integritet og enestående serviceniveau.

gennem at arbejde med vores agenter, får potentielle købere og lejere adgang til en omfattende viden om ejendomsmarkedet i New York, så de fuldt ud kan forstå de muligheder, der i øjeblikket tilbydes, der bedst passer til deres kriterier og budget.

Ejendoms Annoncer

Sælgere og udlejere modtager flere overbevisende fordele fra New York Casas-netværket.

For det første på et stadig mere globalt marked giver vi en maksimal eksponering for dine salsopslag over for kvalificerede købere og lejere overalt i verden, så vi kan sælge eller leje til den hurtigste og mest gunstige pris.

For det andet stræber vi efter at forklare detaljerne i hvert trin i processen til vores klienter for at sikre en glat og vellykket transaktion hver gang.

Ejendomsadministration

Vores ejendomsadministrationsløsninger er skræddersyet til at hjælpe ejere af boliger i New York City med at minimere deres ledige og driftsudgifter. Vi sørger for, at din lejlighed er i optimal visningstilstand, mens du er på lejemarkedet, og flytter ind, når en kvalificeret lejer er valgt.

Problemer med nødsituationer og vedligeholdelse kan opstå når som helst, dag eller nat. Vores medarbejdere med management-fagfolk er tilgængelige 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Hvad vores kunder siger

5 review stars

Arne Bartelsman

Vi havde en fantastisk oplevelse med NY Casas. De viste, at de både forstår ejendomsmarkedet i New York, men også præferencer og ønsker fra andre kulturer. Vi fandt en fantastisk lejlighed på kort tid, selvom vi var bange for, at det kunne tage lang tid. Så alt i alt en perfekt oplevelse!

Arne Bartelsman
Eugene Lee

Det er svært at give en højere anbefaling. Vi mødte først New York Casas som den mægler, der solgte den condo, vi købte. Imponeret over deres effektivitet og service overfor den sælgende familie bad vi dem om at hjælpe os med at leje vores condo, da vi pludselig skulle flytte. Der er få mennesker, der både kan være vedvarende, kyndige, venlige og løsningsorienterede som agenterne fra New York Casas.

Eugene Lee
Voila Bebe Shop

Min mand og jeg vil gerne anbefale New Yrk Casas som en fantatisk ejendomsmægler. De er ikke kun gode til at lytte og samtidig professionelle, de kender også til alle de gode steder at bp i Manhattan. 100 % anbefalesværdige.

Voila Bebe Shop