ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ NEW YORK CASAS

ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Είμαστε μια ομάδα πολύγλωσσων επαγγελματιών μεσιτών ακίνητης περιουσίας στη Νέα Υόρκη. Ειδικευόμαστε στις αγορές συμπλεγμάτων κατοικιών και πολυκατοικιών του Μανχάταν, του Μπρούκλιν και της πόλης του Λονγκ Άιλαντ. Δεν μιλάμε μόνο τη γλώσσα σας, καταλαβαίνουμε τη μοναδική πρόταση που προσφέρει η Ν. Υόρκη στη διεθνή κοινότητα.

Μιλάμε τη γλώσσα σας:

USA flag Germany flag Spain flag France flag Italy flag Brazil flag China flag Taiwan flag Japan flag Korean flag Indonesia flag Turkey flag

India  flag Russia flag Vietnam Flag Philippines Flag Thailand Flag Sweden Flag The Netherlands Flag Malaysia Flag Israel Flag Iran Flag Greece Flag Denmark Flag Morocco Flag

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ NEW YORK CASAS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Αγοραστές και ενοικιαστές που συνεργάζονται με τη New York Casas συνδέονται αυτόματα με μια ομάδα τοπικών ειδικών, γνωστών στις συνοικίες τους για την ακεραιότητά τους και το εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών.

Δουλεύοντας με τους συμβούλους μας, οι μελλοντικοί αγοραστές και ενοικιαστές αποκτούν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη επίγνωση της αγοράς ακινήτων της Νέας Υόρκης, επιτρέποντάς τους να κατανοήσουν πλήρως τις επιλογές και τις ευκαιρίες που προσφέρονται αυτήν την περίοδο που ανταποκρίνονται καλύτερα στα κριτήρια και τον προϋπολογισμό τους.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Οι πωλητές και οι ιδιοκτήτες λαμβάνουν πολλά σοβαρά οφέλη από το δίκτυο της New York Casas.

Πρώτον, σε μια ολοένα και περισσότερο αυξανόμενη παγκόσμια αγορά, παρέχουμε τη μέγιστη έκθεση των καταλόγων σας σε καταρτισμένους αγοραστές και μισθωτές οπουδήποτε στον κόσμο, επιτρέποντάς σας να πουλάτε ή να ενοικιάζετε με την ταχύτερη και ευνοϊκότερη τιμή.

Δεύτερον, προσπαθούμε να εξηγήσουμε τις λεπτομέρειες κάθε βήματος της διαδικασίας στους πελάτες μας για να εξασφαλίσουμε μια ομαλή και επιτυχημένη συναλλαγή κάθε φορά.

Διαχείριση Ακινήτων

Οι λύσεις διαχείρισης ακινήτων μας είναι προσαρμοσμένες ώστε να βοηθούν τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη να ελαχιστοποιήσουν την διαθεσιμότητά τους και τα λειτουργικά τους έξοδα. Διασφαλίζουμε ότι το διαμέρισμά σας έχει τη βέλτιστη εμφάνιση ενώ βρίσκεται στην αγορά ενοικίασης, και έτοιμο προς μετακόμιση αμέσως μόλις έχει επιλεχθεί ένας ενοικιαστής με τα κατάλληλα προσόντα.

Τα επείγοντα θέματα και τα θέματα συντήρησης μπορούν να προκύψουν οποιαδήποτε στιγμή, ημέρα ή νύχτα. Το προσωπικό μας από επαγγελματίες διαχειριστές είναι διαθέσιμο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 μέρες την εβδομάδα.

Τι Λένε Οι Πελάτες Μας

5 review stars

Arne Bartelsman

Είχαμε μια πολύ καλή εμπειρία με την NY Casas. Έδειξαν ότι κατανοούν την αγορά ακινήτων της Νέας Υόρκης, αλλά και τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες άλλων πολιτισμών. Βρήκαμε ένα μεγάλο διαμέρισμα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, παρόλο που φοβόμαστε ότι αυτό θα μπορούσε να πάρει πολύ χρόνο. Έτσι, εν ολίγοις μια τέλεια εμπειρία!

Arne Bartelsman
Eugene Lee

Είναι δύσκολο να δώσω καλύτερη σύσταση. Συναντήσαμε πρώτα τη New York Casas ως μεσίτη που πουλούσε το διαμέρισμα που αγοράσαμε. Εντυπωσιασμένοι από την αποτελεσματικότητα και τη φροντίδα της πωλήτριας οικογένειας, τους ζητήσαμε να μας βοηθήσουν να νοικιάσουμε το διαμέρισμά μας όταν έπρεπε να μετακομίσουμε ξαφνικά. Υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που εξισορροπούν την εμμονή, την γνώση, το είδος και την προσανατολισμό των λύσεων όπως οι μεσίτες της New York Casas.

Eugene Lee
Voila Bebe Shop

Ο σύζυγός μου και εγώ θα θέλαμε να συστήσουμε τη New York Casas ως μια εξαιρετική εταιρεία μεσιτών ακινήτων. Δεν είναι μόνο μεγάλοι ακροατές και επαγγελματίες, αλλά γνωρίζουν πολύ καλά όλα τα υπέροχα μέρη για να ζήσει κανείς στο Μανχάταν. 100% συνιστάνται.

Voila Bebe Shop