WELKOM BIJ NEW YORK CASAS

INTERNATIONALE VASTGOEDMAKELAARS

We zijn een team van meertalige vastgoedprofessionals in New York City. Wij zijn gespecialiseerd in de condominium-, co-op- en meergezinsmarkten van Manhattan, Brooklyn en Long Island City. Wij spreken niet alleen uw taal, wij begrijpen het unieke aanbod dat het New Yorkse onroerend goed aan de internationale gemeenschap biedt.

Wij spreken uw taal:

USA flag Germany flag Spain flag France flag Italy flag Brazil flag China flag Taiwan flag Japan flag Korean flag Indonesia flag Turkey flag

India  flag Russia flag Vietnam Flag Philippines Flag Thailand Flag Sweden Flag The Netherlands Flag Malaysia Flag Israel Flag Iran Flag Greece Flag Denmark Flag Morocco Flag

HOE MOGEN WE U HELPEN?

NEW YORK CASAS RECENTE TRANSACTIES

INFORMATIE VOOR BUITENLANDSE KOPERS

Woningen Zoeken

Kopers en huurders die met New York Casas werken komen automatisch in contact met een team van lokale experts die in hun omgeving bekend staan om hun integriteit en uitzonderlijke service.

Door met onze agenten te werken, krijgen toekomstige kopers en huurdersers toegang tot een uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt in New York City, waardoor ze volledig inzicht krijgen in de mogelijkheden en mogelijkheden die momenteel worden geboden en die het best passen bij hun criteria en budget.

Eigendomadvertentie

Verkopers en verhuurders ontvangen verschillende aantrekkelijke voordelen van het netwerk van New York Casas.

Ten eerste bieden wij, in een steeds meer geglobaliseerde markt, maximale exposure van uw advertenties aan gekwalificeerde kopers en huurders waar ook ter wereld, zodat u kunt verkopen of huren tegen de snelste en voordeligste prijs.

Ten tweede streven we ernaar om de details van elke stap van het proces aan onze klanten uit te leggen, zodat we elke keer weer een vlotte en succesvolle transactie kunnen garanderen.

Vastgoedbeheer

Onze oplossingen voor vastgoedbeheer zijn op maat gemaakt om eigenaars van residentiële appartementen in New York City te helpen om hun leegstand en bedrijfskosten tot een minimum te beperken. Wij zorgen ervoor dat uw appartement in optimale staat verkeert terwijl het zich op de verhuurmarkt bevindt, en dat het klaar is om in te trekken zodra een gekwalificeerde huurder is geselecteerd.

Noodgevallen en onderhoudsproblemen kunnen zich op elk moment van de dag of nacht voordoen. Onze management professionals zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Wat onze klanten zeggen

5 review stars

Arne Bartelsman

We hadden een fantastische ervaring met NY Casas. Ze lieten zien dat ze niet alleen de vastgoedmarkt in New York begrijpen, maar ook de voorkeuren en de verwachtingen van andere culturen. We vonden in korte tijd een geweldig appartement, ook al waren we bang dat het lang zou duren. Zo al bij al een perfecte ervaring!

Arne Bartelsman
Eugene Lee

Moeilijk om een betere aanbeveling te geven. We ontmoetten voor het eerst New York Casas als de makelaar die het appartement verkocht, dat we kochten. Wij waren onder de indruk van hun efficiëntie en zorg voor de verkopende familie en vroegen hen om ons te helpen bij het verhuren van ons appartement toen we plotseling moesten verhuizen. Er zijn maar weinig mensen die een evenwicht vinden tussen volhardend, deskundig, vriendelijk en oplossingsgericht zijn als de vertegenwoordigers van New York Casas.

Eugene Lee
Voila Bebe Shop

Mijn man en ik willen New York Casas aanbevelen als een uitstekende vastgoedmakelaar. Ze kunnen niet alleen goed luisteren, het zij ook geweldige professionals die ook heel goed alle geweldige plekken kennen om in Manhattan te wonen. 100% aan te bevelen.

Voila Bebe Shop