Central Park New York Casas Office

Over New York Casas

Laten we uw droomhuis in New York City vinden!

Over New York Casas

"New York Casas, Ltd werd opgericht in 2012 toen Philip Hordijk zijn internationale ondernemerservaring in verband bracht met de New Yorkse vastgoedmarkt. Met meer dan 20% van de kopers in Manhattan die buitenlander zijn, was er nog geen plaats voor hen om professionele en gesofisticeerde adviezen in hun eigen taal te vinden.

New York Casas, Ltd is nu de belangrijkste online vastgoedmakelaar voor buitenlanders die eigendommen in New York City kopen, managen en verkopen. New York Casas blijft jaar na jaar met 100% groeien en zal de topreferentie voor internationaal vastgoed in de stad worden.

Ons team bestaat uit vastgoedmakelaars uit alle 6 de continenten, die allemaal al minstens 5 jaar in New York wonen en verschillende talen spreken. Wij waarderen een uitmuntende service, het hoogste niveau van vertrouwen en een persoonlijke benadering bij alles wat we doen.

WE ZORGEN ERVOOR

U hebt mensen nodig die NYC van binnen en van buiten kennen en die echt om u en uw bedoelingen geven, of het nu om vastgoedbeleggingen of het bezitten van een huis gaat.

WE DOEN WAT NODIG IS

Om u te helpen bij het vinden en/of beheren van uw woning of beleggingseigendom in NYC.

WIJ LUISTEREN

Vastgoedadvies is een business waar het om mensen gaat. We luisteren eerst naar uw behoeften en nemen u daarna mee naar de juiste plaatsen

WE LEVEREN

We waarderen uitstekende service en we zullen uw tijd niet verspillen.

WE WERKEN SAMEN

Wij zijn een joint venture van vastgoedprofessionals die elk gespecialiseerd zijn in specifieke buurten van New York City.

WE SPREKEN UW TAAL

Wij spreken uw taal en begrijpen hoe u goed kunt leven in New York City.

APPARTEMENTEN TE KOOP
HUIZEN TE KOOP
MEDIAAN VERKOOPPRIJZEN
MEDIAAN VERHUURPRIJZEN

TERUGGEVEN

New York Casas is haar klanten en ambassadeurs dankbaar en engageert zich om 10% van haar winst te doneren aan een goed doel naar keuze van de klant. Elk jaar doneren we aan tientallen nieuwe goede doelen over de hele wereld, zodat we echt kunnen zeggen dat ons bedrijf een globale impact heeft. Dit zijn de goede doelen die wij momenteel ondersteunen:

tatama charity logoMadison Square charity logoDoctors without borders charity logo
lar dos velhinhos logoThe Citizens Foundation logoMercy for Animals logo
St Judes Childrens Hospital logoDirect Relief NGO logoThe White Helmets NGO logo
Jewish Center logoUnlikely Heroes NGO logoK Space Miami Logo
Amigos Agye LogoNew Docta LogoBrazil Foundation LogoRainha da Paz Logo