Central Park New York Casas Office

Privacy Verklaring

//

Wanneer u om informatie vraagt, kunnen wij bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie nodig hebben, zoals uw naam, e-mailadres en telefoonnummer, om op de juiste manier te kunnen reageren. New York Casas Ltd. zal uw persoonlijke informatie nooit aan derden verkopen, verhandelen of verhuren. New York Casas Ltd. kan geaggregeerde statistieken over onze klanten, verkopen, bezoekpatronen en gerelateerde site-informatie verstrekken aan gerenommeerde externe leveranciers, maar deze statistieken zullen geen persoonlijk identificeerbare informatie bevatten. Persoonlijke informatie wordt voor de volgende doeleinden gebruikt:

  1. om onze diensten, functies en inhoud aan te bieden en te verbeteren;
  2. om uw gebruik van onze diensten en uw account te beheren;
  3. om gebruikers in staat te stellen van deze website te genieten en er gemakkelijk doorheen te navigeren;
  4. om uw behoeften en interesses beter te begrijpen;
  5. om aan uw eventuele verzoeken te voldoen;
  6. om uw ervaring te personaliseren;
  7. om servicemededelingen te doen; en
  8. om u te voorzien van verdere informatie en aanbiedingen van ons of derden waarvan wij denken dat u deze nuttig of interessant kunt vinden, met inbegrip van newsletters, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie over gerelateerde diensten.
Als u op enig moment besluit dat u dergelijke berichten niet langer wenst te ontvangen, volg dan de instructies voor het afmelden, die in alle mededelingen worden vermeld.

//

Wij verwijzen de website niet naar personen jonger dan 18 jaar, en wij vragen alle gebruikers ervoor te zorgen dat zij de juiste leeftijd hebben voordat zij de site gebruiken. Dienovereenkomstig verzamelen of onderhouden wij op de website niet bewust persoonlijk identificeerbare of andere informatie van personen jonger dan 18 jaar. Als een ouder of voogd te weten komt dat zijn of haar kind ons persoonlijke informatie heeft verstrekt zonder zijn of haar toestemming, dan moet hij of zij dat doen via info@nycasas.com. Indien we erachter komen dat een kind jonger dan 18 jaar ons persoonlijke informatie heeft verstrekt, zullen we deze informatie uit onze bestanden verwijderen. Als een kind jonger dan 18 jaar de website wil gebruiken, mag hij of zij dit alleen doen met toestemming van een ouder of voogd.

//

Door gebruik te maken van onze website geeft u toestemming voor het verzamelen en gebruiken van deze informatie door New York Casas Ltd. en de aan haar gelieerde bedrijven. Indien we besluiten om ons privacybeleid te wijzigen, zullen we deze wijzigingen op deze pagina plaatsen, zodat u altijd weet welke informatie we verzamelen, hoe we ze gebruiken en onder welke omstandigheden we ze openbaar maken.