VÄLKOMMEN TILL NEW YORK CASAS

INTERNATIONELL FASTIGHETSMEDLARE

Vi är ett team av flerspråkiga fastighetsproffs i New York Stad. Vi är specialiserade på bostadsrätter och multifamilj marknaderna i Manhattan, Brooklyn och Long Island Stad. Vi talar inte bara ditt språk, vi förstår det unika förslaget som New York fastigheter erbjuder det internationella samfundet.

Vi talar ditt språk:

USA flag Germany flag Spain flag France flag Italy flag Brazil flag China flag Taiwan flag Japan flag Korean flag Indonesia flag Turkey flag

India  flag Russia flag Vietnam Flag Philippines Flag Thailand Flag Sweden Flag The Netherlands Flag Malaysia Flag Israel Flag Iran Flag Greece Flag Denmark Flag Morocco Flag

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

NEW YORK CASAS NYLIGA TRANSAKTIONER

INFORMATION FÖR UTLÄNDSKA KÖPARE

FASTIGHETSÖKNING

Köpare och hyresgäster som arbetar med New York Casas anknyts automatiskt till ett team av lokala experter, kända i sina grannskap för deras integritet och exceptionella servicenivå.

Genom att arbeta med våra agenter, så får blivande köpare och hyresgäster tillgång till omfattande kunskap om fastighetsmarknaden i New York, vilket gör att de fullt ut kan förstå de alternativ och möjligheter som för närvarande erbjuds som bäst passar deras kriterier och budget.

Fastighetsförteckning

Säljare och hyresvärdar får flera övertygande fördelar från New York Casas nätverk.

För det första, i en alltmer global marknad, ger vi maximal exponering för dina listningar till kvalificerade köpare och hyresgäster var som helst i världen, så att du kan sälja eller hyra till det snabbaste och mest gynnsamma priset.

För det andra strävar vi efter att förklara detaljerna i varje steg i processen för våra kunder för att säkerställa en smidig och framgångsrik transaktion varje gång.

Fastighetsförvaltning

Våra fastighetsförvaltningslösningar är skräddarsydda för att hjälpa ägare av bostadslägenheter i New York Stad att minimera deras vakans- och driftskostnader. Vi ser till att din lägenhet är i optimalt visandeskick när du är på hyresmarknaden och redo för inflyttning när en kvalificerad hyresgäst har valts.

Nödsituationer och underhållsproblem kan uppstå när som helst, dag eller natt. Vår personal av förvaltningsproffs är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Vad Våra Kunder Säger

5 review stars

Arne Bartelsman

Vi hade en fantastisk upplevelse med NY Casas. De visade att de både förstår New Yorks fastighetsmarknad samt preferenser och önskemål från andra kulturer. Vi hittade en fantastisk lägenhet på kort tid även om vi var rädda för att det kunde ta lång tid. Så överallt en perfekt upplevelse!

Arne Bartelsman
Eugene Lee

Svårt att ge en högre rekommendation. Vi träffade New York Casas först som mäklaren som sålde bostadsrätten vi köpte. Imponerade av deras effektivitet och omsårgen av den säljande familjen, vi bad dem att hjälpa oss att hyra ut vår bostadsrätt när vi plötsligt behövde flytta. Det finns få människor som balanserar att vara ihållande, kunniga, vänliga och lösningsorienterade som agenterna hos New York Casas.

Eugene Lee
Voila Bebe Shop

Min make och jag skulle vilja rekommendera New York Casas som en utmärkt fastighetsmäklare. De är inte bara goda lyssnare och yrkesverksamma utan känner också mycket väl alla bra ställen att bo på i Manhattan. Rekommenderas 100% .

Voila Bebe Shop