Central Park New York Casas Office

Integritetsskydd

//

När du begär information kan vi behöva viss personlig identifierbar information, till exempel ditt namn, din e-postadress och ditt telefonnummer för att kunna svara på rätt sätt. New York Casas Ltd. kommer aldrig att sälja, byta ut eller hyra din personliga information till tredje part. New York Casas Ltd. kan tillhandahålla aggregerad statistik om våra kunder, försäljning, trafikmönster och relaterad webbplatsinformation till ansedda tredjepartsleverantörer, men denna statistik innehåller inte personlig information. Personlig information används för följande ändamål:

  1. att tillhandahålla och förbättra våra tjänster, funktioner och innehåll;
  2. att administrera din användning av våra tjänster och ditt konto;
  3. att göra det möjligt för användare att njuta av och enkelt navigera på denna webbplats;
  4. att bättre förstå dina behov och intressen;
  5. att uppfylla förfrågningar du kan göra;
  6. att anpassa din upplevelse;
  7. att tillhandahålla tjänstmeddelanden; och
  8. att ge dig mer information och erbjudanden från oss eller tredje parter som vi tror att du kan finna användbara eller intressanta, inklusive nyhetsbrev, marknadsförings- eller reklammaterial och annan information om relaterade tjänster.
Om du när som helst bestämmer dig för att du inte längre vill ta emot sådan kommunikation, vänligen följ anvisningarna för avbokning som anges i någon av meddelandena.

//

Vi riktar inte webbplatsen till personer yngre än 18 år, och vi ber alla användare att se till att de är i rätt ålder innan de använder Webbplatsen. Därför samlar eller kvarhåller vi inte medvetet personligt identifierande eller annan information från personer under 18 år på webbplatsen. Om en förälder eller vårdnadshavare blir medveten om att hans eller hennes barn har gett oss personlig information utan deras samtycke, bör han eller hon kontakta info@nycasas.com. Om vi ​​blir medvetna om att ett barn under 18 år har gett oss personlig information kommer vi att ta bort sådan information från våra filer. Om ett barn under 18 år vill använda webbplatsen kan han eller hon göra det endast med en förälders eller vårdnadshavares tillstånd.

//

Genom att använda vår webbplats godkänner du insamling och användning av denna information av New York Casas Ltd. och dess dotterbolag. Om vi ​​beslutar att ändra vår integritetspolicy kommer vi att publicera dessa ändringar på denna sida så att du alltid är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter vi avslöjar den.